Перша керамічна піч з’явилася у третьому столітті до нашої ери. З того часу її конструкція вдосконалювалася, поки в 1974 році в США не з’явився зразок досконалості – гриль Big Green Egg. Поєднання старовинних технологій з новітніми досягненнями у приготуванні страв дозволяє насолоджуватися смаком. Гриль американського виробництва втілює функціональність та привабливий дизайн. 

За допомогою Big Green Egg можна приготувати все – від м’яса до десертів. Неважливо, яка пора року надворі: модель успішно використовується у спеку й мороз. Страви виходять соковитими, мають насичений смак, відрізняються приємним ароматом. Достатньо вибрати на сторінці за посиланням https://grillpoint.com.ua/biggreenegg відповідну потребам модель, адже інтернет-магазин «Грілпоінт» пропонує зручне доставлення та вигідні ціни.

Гриль Big Green Egg у розмірі Medium

Захоплива функціональність Big Green Egg

Ось які страви готують на грилі американського виробника:

  • смажена риба;
  • гарнір;
  • закуска;
  • м’ясо;
  • птиця включно з індичкою, куркою, качкою;
  • піца;
  • фруктовий шашлик;
  • запечені яблука;
  • ананас на грилі;
  • банан із маршмеллоу та шоколадом.

Big Green Egg – слушний вибір гурманів. Обладнання дає можливість готувати різноманітні страви, що забезпечується керамічним корпусом. Він добре тримає тепло і забезпечує конвекцію. У моделях незалежно від об’єму передбачене налаштування тиску й температури. Big Green Egg захоплює універсальністю. Виріб використовується в саду, на природі, в кемпінгу тощо. 

Безпека як пріоритет

Грилі виробництва США захоплюють користувачів екологічністю. Корпус виготовляється з кераміки, здатної витримувати високу температуру. Це безпечний і чистий матеріал, що не вбирає продукти горіння, запахи, жир та інші речовини. Протягом усього часу використання кераміка не змінює зовнішній вигляд. Тому страви набувають оригінального смаку й аромату. Користувач може не перейматися, що запахи та смаки змішаються: цього не станеться. 

Гриль Big Green Egg у розмірі Mini MAX

Корпус покритий спеціальною емаллю, яка захищає кераміку від низьких та високих температур, а також шкідливого сонячного ультрафіолету. Можна залишати гриль під відкритим небом протягом тривалого часу, адже матеріал не покривається іржею та не вигоряє через сонце.

Де купити Big Green Egg

Інтернет-магазин Grill Point пропонує замовити гриль за вигідною ціною в декількох різновидах – Small, Medium, Large, Xlarge, XXlarge, Mini, Mini MAX та інших. Залежно від компанії можна вибрати варіант від найменшої моделі вагою 17 кг до найбільшої, що важить 222 кг. В інтернет-магазині пропонується розрахуватися карткою, готівкою, іншими способами. Діє доставлення поштовими сервісами, кур’єром.

Comments are closed.

Мандруємо світом